Η εταιρία μας

   Η εταιρία Νηματοπλεκτική ,  ιδρύθηκε το 2015, συνεχίζοντας 30 χρόνια πετυχημένης πορείας στην κλωστοϋφαντουργία. Με δυναμική παρουσία στον ελληνικό χώρο, παρόλο που το 70% της παραγωγής μας διατίθεται σε ευρωπαϊκές χώρες.

   Το γεγονός αυτό πιστοποιεί και τις υψηλές προδιαγραφές , όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά  και στη βαρύτητα που δίνουμε στη συνέπεια και την σταθερότητα του χρόνου παράδοσης. Για να το πετύχουμε και να το προσφέρουμε αυτό, σταθερά στους πελάτες μας, έχουμε καταλήξει, μετά από αυστηρή ποιοτική επιλογή, σε ανάλογα φερέγγυους και υπεύθυνους προμηθευτες- συνεργάτες. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά μας. 

   Για αυτό η συνεχής ενημέρωση για καινούργια προϊόντα και καινοτομίες στο χώρο μας , είναι ένας σημαντικός πυλώνας, που χαρακτηρίζει το επαγγελματικό μας προφίλ σε όλες τις φάσεις παραγωγής. Έτσι έχουμε εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό και συνεχώς αναβαθμιζόμενο μηχανικό εξοπλισμό.

Η εταιρία μας

   Η εταιρία Νηματοπλεκτική,  ιδρύθηκε το 2015, συνεχίζοντας 30 χρονια πετυχημένης πορείας στην κλωστοϋφαντουργία. Με δυναμική παρουσία στον ελληνικό χώρο , παρόλο που το 70% της παραγωγής μας διατίθεται σε ευρωπαϊκές χώρες.

   Το γεγονός αυτό πιστοποιεί και τις υψηλές προδιαγραφές , όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά  και στη βαρύτητα που δίνουμε στη συνέπεια και την σταθερότητα του χρόνου παράδοσης. Για να το πετύχουμε και να το προσφέρουμε αυτό, σταθερά στους πελάτες μας, έχουμε καταλήξει, μετά από αυστηρή ποιοτική επιλογή, σε ανάλογα φερέγγυους και υπεύθυνους προμηθευτές- συνεργάτες. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά μας. 

   Για αυτό η συνεχής ενημέρωση για καινούργια προϊόντα και καινοτομίες στο χώρο μας, είναι ένας σημαντικός πυλώνας, που χαρακτηρίζει το επαγγελματικό μας προφίλ σε όλες τις φάσεις παραγωγής. Έτσι έχουμε εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό και συνεχώς αναβαθμιζόμενο μηχανικό εξοπλισμό.